Invitatie la Turneul Final al competitiei "Conferinta Sectorului 1 - Mihai Nedeff"

 
Federatia Romana de Baschet are deosebita placere sa va invite sa participati la Turneul Final al competitiei “Conferinta Sectorului 1 –Mihai Nedeff”, gazduit in perioada 08 iunie – 10 iunie 2011 de sala de sport a Colegiului National “I.L. Caragiale” din Bucuresti.
 
In fiecare zi de competitie sunt programate cate doua meciuri, cu incepere de la ora 17:00, respectiv 18:30.
 
Festivitatea de premiere va avea loc vineri (10.06.2011), cele doua partide care vor incheia competitia avand loc de la ora 10:00 si 11:30.
 
Reamintim ca proiectul “Conferinta Sectorului 1 – Mihai Nedef” demarat de Federatia Romana de Baschet in parteneriat cu Primaria Sectorului 1 este o competitie care se adreseaza elevilor nascuti in 1993, 1994 si 1995, care studiaza in liceele din Sectorul 1, iar titulatura intrecerii poarta numele fostului mare jucator si antrenor al echipei Steaua si al echipei nationale a Romaniei. In cadrul proiectului activeaza sase conferentiari, fostii mari jucatori Petre Branisteanu, Alexandru Vinereanu, Florentin Ermurache, Ioan Constantin si Marian Braboveanu, precum si tanarul jucator al echipei nationale Dan Ioan. Cei sase antrenori au format in luna mai grupe de pregatire cu elevii inscrisi in competitie, antrenamentele avand loc in liceele Ion Neculce, Tudor Vianu si I.L. Caragiale.

In final, asigurandu-va de intreaga noastra consideratie, va multumim in numele baschetului romanesc pentru sprijinul pe care-l acordati promovarii si dezvoltarii acestui minunat sport in randul elevilor din Sectorul 1 si  va asteptam la meciuri!

Parteneri